جمعه، 24 مرداد 1399

احکام عزاداری | موقوفات و نذورات: سوال دوازده

پرسش :

این جانب در سال 83 نذرى کردم به نیّت حضرت ابوالفضل (علیه السلام) در روز تاسوعا گوسفندى ذبح نمایم. در حال حاضر فراموش کرده ام که نذرم براى هر تاسوعاى هر سال بوده، یا براى یک مدّت زمان معیّن بطور مثال پنج ساله. تکلیفم چیست؟

پاسخ :
آن مقدار که یقین دارید، واجب است و اضافه بر آن واجب نیست.

​​​​​​​منبع: احکام عزاداری، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی مکارم (دام ظله)، تهیه و تنظیم: مهدی دربانی، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه السلام، 1388.