دوشنبه، 27 مرداد 1399

حکم انجام معاملات بورس با قرار داد مضاربه

پرسش :

آیا در قرارداد مضاربه، عامل می تواند سرمایه را در بورس، برای خرید و فروش سهام به کار بگیرد؟

پاسخ :
قرارداد مضاربه برای خرید و فروش سهام، اشکال ندارد و باید سهم هر یک از دو طرف از سودهای به دست آمده از خرید و فروش، به صورت درصد، تعیین شود و تعیین مقدار معین از سود به صورت ماهانه برای سرمایه گذار، صحیح نیست، اما برای پرداخت مبلغ معین در هر ماه، می توان پس از تعیین درصد سهم عامل و سرمایه گذار از سود، ماهانه مبلغی به عنوان علی الحساب به سرمایه گذار پرداخت شود و در پایان قرارداد بر اساس درصد تعیین شده در متن قرارداد، سهم هر یک از عامل و سرمایه گذار، محاسبه یا مصالحه شود.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)