سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام احزاب | منبع مالی حزب: سوال سه

پرسش :

اگر حزبى از مرجع محترم تقلید اجازه استفاده از سهم مبارک امام زمان (علیه السلام) را داشته باشد، آیا باید آن را در مورد مشخّص هزینه نماید یا اختیار دارد بر حسب لزوم برنامه هاى حزبى، آن را طبق نظر مسوولان حزب هزینه کند؟

پاسخ :
این کار بستگى به نحوه اذنى دارد که آن مرجع محترم به آنها داده است.

منبع: استفتائات جدید، آیت‌‌ الله العظمی مکارم شیرازی دام ظله، جلد 4، تهیه و تنظیم: ابوالقاسم علیان نژادی، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه ‌السلام، 1393.