سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام مسائل متفرقه | امام زمان علیه السلام: سوال هفت

پرسش :

مى گویند امام زمان (علیه السلام) بعد از ظهور فقط چهارده سال عمر مى کند! آیا این همه چشم انتظارى براى این مدّت کوتاه صحیح است؟

پاسخ :
این مطلب صحیح نیست و هیچ کس از مدّت حکومت آن حضرت پس از ظهور اطّلاعى ندارد. علاوه بر این، بر فرض صحّت مطلب مذکور، آن حضرت در همان مدّت آنقدر به بشریّت خدمت مى کند و عدالت را بسط و گسترش مى دهد که براى تمام عمر بشریّت کافى است.

منبع: استفتائات جدید، آیت‌‌ الله العظمی مکارم شیرازی دام ظله، جلد 4، تهیه و تنظیم: ابوالقاسم علیان نژادی، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه ‌السلام، 1393.