سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

سوال در مورد بیمه‌ی هزینه‌های درمانی

پرسش :

شخص جوانی اقدام به کتک زدن پدر پیر ما کرد که منجر به ضرب و جرح شد. صندوقداری بیمارستان، هزینه‌های درمانی را آزاد حساب کرد و گفت که با ارائه‌ی گواهی دادگاه می‌تونیم به حسابداری بیمارستان مراجعه کنیم و مابه‌التفاوت سهم بیمه‌گر را بگیریم. ۲ تا پرسش پیش میاد: اولاً نزاع یا منازعه به درگیری و زدو خورد دو طرفه اطلاق میشه؛ نه به این که یه نفر منفعل باشه و دیگری اورا بزند. ولی صندوقدار به عنوان نزاع، هزینه‌های درمانی رو آزاد حساب کرد. هم کهولت سن پدرمون و هم گواهی پزشکی قانونی و هم رأی دادگاه، تأییدگر یک‌طرفه بودن درگیریه که البته روز بستری شدن و ترخیص پدرمون، گواهی پزشکی قانونی و رأی دادگاه هنوز صادر نشده بود. پرسش اول این که قانون‌گذار چه تمهیداتی اندیشیده برای کسانی که قربانی زورگیری یا کتک‌کاری‌ یک‌طرفه آن؟ و اصلاً با توجه به این که اقرار ما به نزاع نبوده، بلکه به درگیری یک‌طرفه بوده؛ صندوقدار بیمارستان حق داشته که هزینه‌های درمان و آزاد حساب کنه؟ ثانیاً دقیقاً چه گواهی ای از دادگاه باید بگیریم برای ارائه به حسابداری بیمارستان؟ و آیا مهلت زمانی داره؟

پاسخ :
با مراجعه به دادسرا شکایت ضرب و شتم را مطرح نمایید و اگر شاهدی در این خصوص دارید به دادسرا و مراجع انتظامی اعلام نمایید. سپس دادنامه را نزد حسابداری ارائه دهید.

منبع: گروه حقوقی میزان