سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام مسائل متفرقه | حکومت اسلامی: سوال هفت

پرسش :

اگر سوبسیدها و یارانه ها به منظور کمک به قشر مستضعف باشد، آیا براى اغنیا جایز است که علیرغم توانمندى مالى، از آن برخوردار شوند؟ بخصوص اگر یارانه ها براى قشر ضعیف کفایت نکند؟

پاسخ :
اگر دولت بتواند (و عملى باشد) که یارانه ها را فقط به مستضعفین بدهد به یقین اولویّت دارد.

منبع: استفتائات جدید، آیت‌‌ الله العظمی مکارم شیرازی دام ظله، جلد 4، تهیه و تنظیم: ابوالقاسم علیان نژادی، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه ‌السلام، 1393.