پنجشنبه، 24 مهر 1399

احکام نماز و روزه اساتید و دانشجویان | سوال یک

پرسش :

اساتید و دانشجویان در صورتى که کمتر از ده روز در محل تحصیل و خوابگاه مى‌ماند، تکلیف نماز و روزه‌شان چیست‌؟

پاسخ :
اساتید و دانشجویان، اگر در کمتر از ده روز، حداقل یک بار، بین وطن و دانشگاه رفت و آمد داشته باشند و این وضعیت، حداقل 3 الى 4 ماه ادامه داشته باشد - به‌طورى که نزد عرف «سفر» کار آنان شمرده شود - نماز ایشان در محل تحصیل و بین راه به استثناى سفر اول تمام و روزه صحیح است.

منبع: رساله دانشجویی (پرسش‌ها و پاسخ‌های دانشجویی)، آیت الله العظمی حسین نوری همدانی (دام ظله)، قم: بیان روشن، 1393.