پنجشنبه، 24 مهر 1399

سختی کار و بازنشستگی

پرسش :

۵۸ سال سن دارم و پرداخت حدود ۲۷ سال در سال ۹۸ تقاضای سختی کار دادم. چون بعلت ضعف جسمانی و اعصاب هیچ شرکتی به کار گیری نمیکرد. بنده به همین دلیل با سختی کار در عسلویه و سختی در منطقه عملیاتی تقاضا دادم. از آن تاریخ منبع درامدی ندارم و هیچکس از آن تاریخ تا کنون جوابی نداده. من چگونه گذران زندگی کنم؟ الان باید چکار کنم؟

پاسخ :
برای پیگیری مطالبات خود به اداره کار محل مراجعه نموده و دادخواست دهید. هیات حل اختلاف و هیات تشخیص مستقر در اداره موظف است موضوع را رسیدگی کرده و تصمیم مقتضی اتخاذ کند.

منبع: گروه حقوقی میزان