پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد تاریخ حضور در دفترخانه برای تنظیم سند

پرسش :

من برای 10 مرداد قرار سند زدن دارم که چون جمعه هست به شنبه منتقل میشود و 2 روز قبل یعنی سه شنبه تمامی مدارک لازمه را به دفتر خانه دادم که شامل سند – مفاصا حساب شهرداری دارایی و تامین اجتماعی – چهارشنبه از دفتر خانه تماس گرفتند و گفتند چون یک صلح سرقفلی هم مربوط به ملک هست اون سند باید ابطال بشه که این ابطال یعنی دارایی یکی دو روزی طول میکشد و یکی دو روز هم طول میکشد تا در سیستم اداره ثبت بشیند حالا با این اوضاع چند روز در زمان تنظیم سند تاخیر می افتد و برای هر روز تاخیر یک میلیون تومان خسارت تعیین شده چه کار باید کرد؟ آیا خریدار میتواند گواهی عدم حضور بگیرد و درخواست خسارت چند روزه را بکند؟ لطفا کمک کنید.

پاسخ :
خیر در صورتی که اثبات نمایید تاخیر ایجاد شده غیرمنتظره و بطور قهریه بوده است و تاخیر غیرمتعارف نباشد ملزم به جبران خسارت ناشی از تاخیر نخواهید بود در غیر این صورت در صورت مطالبه ممکن است ملزم به جبران خسارت شوید.

منبع: گروه حقوقی میزان