پنجشنبه، 24 مهر 1399

ثبت شرکت در کشور آذربایجان

پرسش :

من و شرکا قصد ایجاد یک استارت اپ در حوزه ی گردشگری سلامت داریم. اولین کشور هدف ما آدربایجان هست. به طوریکه ما کلیه ی کارها و هماهنگی های لازم بیمارانی رو که در سیستم ما ثبت میشن اعم از رزر و پزشک تا محل اقامت رو انجام میدیم. چند سوال داریم 1. آیا شرکت joint venture برای این کار مناسب است؟ 2. آیا امکان فعالیت یک شرکت ثبت شده در ایران با یک دفتر و شعبه در آذربایجان مقدور هست؟ 3. امکان ثبت شرکت صد در صد خارجی در آدربایجان وجود دارد یا نیاز به وجود سهام دار آذری تبار با 51 در صد سهام الزامی است؟

پاسخ :
در مورد سوال نخست این روش بیشتر برای پروژه های بلندمدت، و بزرگ مناسب است. در مورد سوال دوم باید مرکز اصلی فعالیت شرکت در ایران باشد. سوال سوم نیز یکی از شرایط این است 80 درصد پرسنل شرکت بایستی آذربایجانی باشند.

منبع: گروه حقوقی میزان