پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد تاریخ حضور در دفترخانه

پرسش :

اگر در مبایعه نامه تاریخ حضور در دفترخانه مصادف با روز جمعه باشد، تکلیف چیست؟ آیا روز بعد (شنبه) زمان حضور در دفتر خانه محسوب خواهد شد؟ و در صورت عدم حضور یکی از طرفین گواهی عدم حضور به تاریخ شنبه در محاکم قضائی نافذ و قابل استناد خواهد بود؟

پاسخ :
در این صورت اولین روز بعد از جمعه که تعطیل نیست، معتبر است و دادگاه بر اساس این روز تصمیم می گیرد.

منبع: گروه حقوقی میزان