جمعه، 23 آبان 1399

احکام | معاشرت اجتماعی: سوال بیست و پنج

پرسش :

چرا در اماکن مقدسه مانند حرم امامان و حرم حضرت معصومه (علیها السلام) از ورود افراد غیر مسلمان جلوگیری به عمل می آید؟

پاسخ :
مساله عدم جواز ورود کفار در برخی از اماکن متبرکه، یکی از احکام دینی است و فلسفه آن حفظ حرمت و قداست آن اماکن است نه تنها نجس بودن کفار. از طرف دیگر این مانع تبلیغ و ارشاد و پذیرش آنان یا همزیستی مسالمت آمیز با آنها نیست، زیرا این گونه اماکن متبرکه دارای احکام خاص می باشد و ورود به آنها نه تنها برای کفار بلکه برای مسلمانان نیز محدودیت هایی دارد. مانند عدم جواز دخول حایض و جنب در مسجد و حرم ائمه اطهار (علیهم السلام).

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام