يکشنبه، 25 آبان 1399

احکام قرآنی | استفتاء از آیت الله گلپایگانی (ره): سوال سی و چهار

پرسش :

بنده در نماز در رکعت اول بعد از حمد، سوره تـوحید را مى خوانـم و در رکعت دوم همیشه بعد از حمد، بسـم الله مى گویـم و هر سـوره اى که بر زبانـم جارى شد مى خوانم، معین نمى کنـم که بسـم الله براى ایـن سوره بالخصوص باشد، در ایـن صـورت نمـازهـایـم بـاطل بـوده و باید قضـا کنم؟ یا نه؟

پاسخ :
نه نظر حقیـر خلاف احتیاط واقع شـده و احتیاطا قضـا لازم است ولـى مى تـوانید در این مساله به کسى که تعییـن بسـم الله لازم نمى داند و یا جهل به حکـم را مـوجب اعاده نمـى دانـد رجـوع کنید.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام