يکشنبه، 25 آبان 1399

احکام قرآنی | استفتاء از آیت الله گلپایگانی (ره): سوال سی و نه

پرسش :

شخصـى وصیت کرده که باقیمانده ثلث مالـش در شبهاى جمعه صرف تلاوت قرآن شود این کار مشکل است، چـون باقیمانده ثلث زیاد است و اگر ایـن پـول براى فقط قرن خـواندن، آن هـم فقط در شبهاى جمعه مصرف شـود، مشکل است. در ایـن صـورت اجازه مـى فرمایید که ایـن پـول صرف سخنرانیها و گفتـن تفسیر قرآن و غیره بشود یا خیر؟

پاسخ :
باقیمانده ثلث باید طبق وصیت نامه صرف قرآن خوانى در شبهاى جمعه بشـود، و اجـازه و اذن بر خلاف وصیت صحیح نیست.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام