دوشنبه، 15 دی 1399

نشانه های کرونا ممکن است موقتی باشند؟

پرسش :

آیا علایم ویروس کرونا می توانند بیایند و بروند؟

پاسخ :
مانند بسیاری از جنبه های کرونا، ما هنوز هم در حال آموختن چیزهای زیادی در مورد علائم آن و نحوه پیشرفت آنها هستیم. اگر آزمایش کرونا شما مثبت شده باشد، بهبود یابید و دوباره علائمی را تجربه کنید، ممکن است بپرسید که آیا این طبیعی است. آیا علائم کرونا می تواند به این صورت رفته و دوباره بیاید؟

بر اساس آنچه اکنون می دانیم، بله، علائم کرونا می تواند در طول دوره نقاهت بالا رفته و پایین بیایند. برخی از بیماری ها مانند سرماخوردگی روند کاملاً مستقیمی دارند: بینی شما می گیرد، احساس خستگی می کنید و پس از گذشت چند روز آبریزش بینی تمام می شود و انرژی شما برمی گردد. اما افراد مبتلا به کرونا گزارش می کنند که علائم آنها پس از بهبودی یک شبه از حالت خوب به بد می رسد. آنها ممکن است برای چند روز تب نداشته باشند و سپس گرفتار یک تب جدید و با درجه پایین تر شوند.

تا آنجا که ما در حال حاضر می دانیم، این مراحل طبیعی است و بیشتر افراد در طی دو هفته پس از شروع علائم، بهبود می یابند حتی اگر علائم آنها در دوره بهبودی بالا و پایین شود.

با این حال به نظر می رسد تعداد کمی از افراد به یک مورد مزمن کرونا مبتلا می شوند. این افراد که بعضاً به عنوان "ناقلان طولانی مدت" توصیف می شوند، هفته ها در چرخه ای از علائم کرونا به سر می برند. برخی از افراد گزارش می کنند که تا ۶ ماه پس از تشخیص اولیه و “بهبودی” پس از آن، نیاز به مراقبت اضافی دارند.

اگر آزمایش کرونا شما مثبت شده است (یا فکر می کنید این بیماری را دارید اما هرگز آزمایش نداده اید) و علائمی دارید که بیش از یک ماه طول کشیده اند، باید با پزشک خود صحبت کنید. علایم خود را به صورت روزانه ثبت کنید: تب، سرفه، میزان خستگی، تنگی نفس – هرگونه علائمی که تجربه می کنید. این اطلاعات می تواند به پزشک شما کمک کند تا برنامه مراقبتی به شما بدهد که می تواند کمک کند تا سریعتر خوب شوید.

منبع: darmankade.com