دوشنبه، 15 دی 1399

پیشگیری از کرونا با استفاده از ماسک‌های سوپاب دار

پرسش :

لطفا به این سوالات پاسخ دهید: 1. استفاده از ماسک‌های سوپاب دار عامل بازدارنده‌ای در جلوگیری از انتقال ویروس به فرد است؟ 2. آیا ویروس از طریق آب انتقال پیدا می‌کند؟ 3. آیا کرونا از طریق پوست انتقال پیدا می کند؟ 4. ویروس کرونا از راه گوش منتقل می‌شود؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر مینو محرز، فوق تخصص بیماری‌های عفونی و عضو کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا:

جواب سوال 1: ماسک سوپاب دار خطرناک بوده؛ چراکه اگر تست کرونای فردی مثبت باشد، فردی که استفاده می‌کند با تنفس خود از دریچه ماسک مرتب ویروس را بیرون می‌ریزد.

جواب سوال 2: خیر؛ اصلا نگران انتقال از طریق آب و فاضلاب نباشید.

جواب سوال 3: ویروس کرونا از راه پوست انتقال پیدا نمی‌کند.

جواب سوال 4: خیر.

منبع: خبرگزاری برنا