پنجشنبه، 25 دی 1399

راهکارهای تقویت مهارت های ارتباطی با دیگران

پرسش :

چطور مهارت های ارتباطی خود را با دیگران را افزایش داده و ارتباط بهتری برقرار کنیم؟

پاسخ :
یکی از موضوعات بسیار مهم در زندگی، مهارت های ارتباطی با دیگران است. برای اینکه بتوانید رابطه خود را با دیگران بهتر کنید، به موضوعات زیر دقت فرمایید:

۱- سعی کنید دیگران را همان طور که هستند به عنوان یک انسان که دارای قدرت تفکر هستند تحویل بگیرید و در رابطه با آنها نسبی فکر کنید زیرا هر انسانی یک خوبی هایی دارد و یک بدی ها اگر ما انسان ها فقط به بدی های همدیگر نگاه کنیم هیچ جامعه و اجتماعی تشکیل نخواهد شد.

۲- زندگی خود را کاملا وقف دیگران نکنید و زندگیتان را با دیگران تنظیم نکنید.

۳- از آنجا که هیچ انسانی توانایی خواندن ذهن دیگران را ندارد، بنابراین به هیچ وجه ذهن خوانی نکنید و به برداشت های شخصی خود از رفتارهای دیگران اعتماد نکنید.

۴- بد را با بد جواب ندهید زیرا مانند خود فرد بدکار خواهید شد.

۵- گذشت و بخشش نشانه آگاهی و شناخت بالاست بنابراین دیگران را ببخشید و به آنها نیکی کنید.

۶- همیشه با خود بگویید که ارزش روان و ذهن من بسیار بالاتر از آن است که به خاطر رفتار یا گفتار دیگران خود را تنبیه کنم.

۷- نقاط مثبت و خوبی های دیگران را هم ببینید.

۸- احساسات خودتان را اعم از ناراحتی و خوشحالی در فضای مناسب و با احترام به دیگران بگوید و نظر دیگران را جویا شوید.

۹ - سعی کنید جرأت نه گفته را تمرین کنید و تعارفات را کنار بگذارید.

۱۰- احساسات و رفتار خود را با عبارات و کلماتی مشخص کنید و در یک جدول زمانی، هر روز و هر هفته ببینید چه تعداد از آن را انجام می دهید. و رفته رفته موارد منفی را کمتر کنید.

منبع: www.soalcity.ir