جمعه، 24 بهمن 1399

احکام وقف | وقف مسجد: سوال شصت و یک

پرسش :

مسجد جامع استهبان نیاز به تجدید بنا و توسعه و گسترش دارد و تا حدودی‏‎ ‎‏مقدّمات آن کار توسط هیأتی فراهم آمده است. مبلغی پول هم جهت صرف امور‏‎ ‎‏خیریّه موجود است. خواهشمند است با توجه به نیاز مردم به مسجدی که از هر نظر‏‎ ‎‏جامع باشد و اهمیت بازسازی مناطق جنگی که توسط کفار بعثی مورد هجوم و‏‎ ‎‏تخریب واقع شده است، بفرمایید صرف مبلغ مزبور در کدام راه اولویت دارد؟‏

پاسخ :
‏‏بسمه تعالی، اگر پول برای مطلق امور خیریه بوده صرف آن در هر یک از‏‎ ‎‏دو امر مانع ندارد.‏

منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، جلد 7، ناشر: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، تهران، 1392 ش.