جمعه، 24 بهمن 1399

احکام وقف | فروش و تبدیل وقف: سوال یک

پرسش :

‏شخصی، مسجدی را بنا نمود در محل خود و یک جفت قالی خوب هم که در‏‎ ‎‏منزل داشت وقف مسجد نمود و این قالی اگر در مسجد باشد چون خادم ندارد‏‎ ‎‏احتمالاً دزد خواهد برد و اگر در منزل باشد چون مورد استفاده نیست خراب خواهد‏‎ ‎‏شد، حال می تواند آن را بفروشد و بهای آن را در همان مسجد صرف نماید، یا این که‏‎ ‎‏به مسجد دیگر که خادم و نگهبان دارد بدهند و یا راه های دیگری که مورد نظر آن‏‎ ‎‏بزرگوار می باشد، راهنمایی فرمایید.‏

پاسخ :
‏‏بسمه تعالی، باید در همان مسجد باشد و مواظبت کنند دزد نبرد.‏

منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، جلد 7، ناشر: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمیی(ره)، تهران، 1392 ش.