جمعه، 24 بهمن 1399

احکام وقف | بقاء احکام مسجد بعد از تخریب: سوال پنج

پرسش :

‏اگر مسجدی در مسیر خیابان قرار گیرد، به طوری که وجود این مسجد، منجر به‏‎ ‎‏انحراف مسیر و ایجاد مسیر دیگر خیابان و هزینۀ ده ها میلیون تومان باشد، آیا می توان‏‎ ‎‏این مسجد را به کل، به مسیر دیگر انتقال و مشابه آن را در نزدیکی همین محل احداث‏‎ ‎‏نمود؟‏

پاسخ :
‏‏بسمه تعالی، اگر وجود مسجد مزبور، موجب اختلال در رفت و آمد و در‏‎ ‎‏معرض تلف نفوس مردم باشد، می توانید به ترتیبی که نوشته اید عمل‏‎ ‎‏نمایید.‏

منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، جلد 7، ناشر: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، تهران، 1392 ش.