شنبه، 25 بهمن 1399

احکام وقف | تعمیر و توسعه وقف: سوال شش

پرسش :

زمین موقوفه ای است در اراضی شهرستان شاهرود که شامل چندین هکتار است‏‎ ‎‏که آب کم دارد و وقف در ماه محرم و صفر برای صرف در طعام عزاداری‏‎ ‎‏سیدالشهدا علیه السلام می باشد، آیا می توان از درآمد این زمین، چاه آب برای جبران کمبود‏‎ ‎‏آب زد، یا نه؟ لطفاً جواب را مرقوم فرمایید.‏

پاسخ :
‏‏بسمه تعالی، اگر برای تحصیل درآمد نیاز به آن است مانع ندارد.‏

منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، جلد 7، ناشر: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، تهران، 1392 ش.