شنبه، 25 بهمن 1399

استفتاء پیرامون استفاده از واکسن کرونا | سوال یک

پرسش :

اگر شرکت تولید واکسن فراخوانی ثبت‌نام داوطلبان برای مشارکت در آزمایش تأثیرگذاری و سلامتی واکسن‌ها کند، آیا مؤمنین می‌توانند داوطلب شوند با تضمین شرکت در رعایت احتیاط و مراقبت از سلامتی داوطلب اما با احتمال قرار گرفتن در معرض برخی عوارض غیرمترقبه که ای‌بسا شدید و یا حتی موجب خطر جانی می‌تواند باشد؟

پاسخ :

پاسخ آیت ‌الله العظمی سیدعلی سیستانی (حفظه الله):

اگر خطر جانی و یا احتمال عوارض شدید غیرقابل تدارک داشته باشد جایز نیست. مگر آن‌که احتمال آن خیلی ضعیف و غیرقابل اعتنا باشد.

منبع: دفتر آیت ‌الله العظمی سیدعلی سیستانی در نجف اشرف