يکشنبه، 3 اسفند 1399

حکم خروج معتکف از مسجد برای وضو و غسل مستحبی

پرسش :

خارج شدن معتکف از مسجد برای گرفتن وضو و غسل مستحبی چه حکمی دارد؟

پاسخ :
آیات عظام امام، بهجت، خامنه ای، صافی و فاضل: اشکال ندارد.(۱)

آیات عظام تبریزی، سیستانی، مکارم، نوری و وحید: بنابر احتیاط واجب جایز نیست.(۲)

پی‌نوشت‌ها:
۱. امام، فاضل، تعلیقات علی العروة، ج ۱ الاعتکاف، م ۳۰؛ صافی، هدایة العباد، ج ۱، م ۱۴۱۲؛ بهجت، وسیلة النجاة، ج ۱، ۱۲۰۳
۲. نوری و مکارم، تعلیقات علی العروة، ج ۱ الاعتکاف، م ۳۰؛ تبریزی، وحید و سیستانی، منهاج الصالحین، الاعتکاف، السادس.