دوشنبه، 11 اسفند 1399

احکام وقف | موارد مصرف وقف: سوال پنجاه و دو

پرسش :

اگر شخصی آب موقوفه ای در اختیار داشته باشد و از بابت درآمد و اجاره بهای‏‎ ‎‏آن همه ساله مثلاً 5 روز به مردم طعام می داده، در صورتی که اجاره بهای آب مزبور در‏‎ ‎‏گذشته 100 تومان بوده و امروز 5 برابر یا بیشتر شده است، آیا با اضافه شدن‏‎ ‎‏اجاره بهای آب، باز هم همان 5 روز را باید طعام بدهد یا بیشتر؟‏

پاسخ :
‏‏بسمه تعالی، اگر در وقف مقرر شده که عواید وقف در اطعام صرف شود باید‏‎ ‎‏اجارۀ متعارفه آن را صرف نمایند و لازم است با نظر متولی شرعی باشد.‏

منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، جلد 7، ناشر: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، تهران، 1392 ش.