دوشنبه، 11 اسفند 1399

احکام وقف | موارد مصرف وقف: سوال پنجاه و سه

پرسش :

‏قریه ای است که موقوفه بوده و دارای متولی شرعی می باشد و مال الاجارۀ آن همه‏‎ ‎‏ساله خرج طلاب علوم دینی نجف می شده است. اینک عده ای محرک و فرصت طلب‏‎ ‎‏اهالی این قریه را تحریک نموده که خود شما مستضعف هستید و لازم نیست اجاره‏‎ ‎‏بپردازید! بدین وسیله استدعا دارد مرقوم فرمایند که آیا می شود درآمد این موقوفه را‏ ‎‏که می بایست به مصرف فوق الذکر برسد، در ایران آن هم به مصرف این قبیل افراد‏‎ ‎‏رسانید که خود را مستضعف می دانند یا خیر؟‏

پاسخ :
‏‏بسمه تعالی، جایز نیست و باید عواید وقف در همان جهت وقف صرف‏‎ ‎‏شود.‏

منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، جلد 7، ناشر: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، تهران، 1392 ش.