چهارشنبه، 25 فروردين 1400

کرّ بودن مجموع آب منبع و حوض متصل به آن

پرسش :

از منبع آبی به داخل حوضچه‌ای لوله‌کشی شده است. گاهی با باز کردن شیر آب، آب منبع از کر کمتر می‌شود ولی مجموع آب منبع و حوضچه به‌اندازۀ کر است. آیا احکام آب کر بر آن جاری است؟

پاسخ :
در فرض مذکور احکام کر را دارد. البته اگر حوضچه قبل از اتصال نجس بوده و آب منبع قبل از تطهیر آب دیگر، کمتر از کر شده باشد، اگرچه اتصال مجموع بالا و پایین کر شود، آب حوضچه پاک نمی‌گردد.

منبع: zanjani.net