چهارشنبه، 25 فروردين 1400

آب مشکوک بعد از استبرا در مریض

پرسش :

بنده بیماری التهاب پروستات دارم و ادرار به درستی و کامل تخلیه نمی‌شود. البته پس از تخلی همیشه استبرا می‌کنم و گاهی آبی خارج می‌شود که به دلیل این بیماری نمی‌دانم پاک است یا نجس. تکلیف بنده چیست؟حکم مسأله در فرض بیمار نبودن چگونه است؟

پاسخ :
آب مشکوک پس از استبرا پاک است و در این جهت فرقی بین مریض و غیر او نیست.

منبع: zanjani.net