چهارشنبه، 25 فروردين 1400

افتادن انگشتر دارای حرز در فاضلاب

پرسش :

انگشتری که در داخل آن حرز جوادالائمه علیه‌السلام وجود داشته در داخل چاه فاضلاب افتاده است، درصورتی‌که آب به داخل انگشتر نفوذ نکند یا شک داشته باشیم در نفوذ آب، بازهم باید چاه بسته شود؟

پاسخ :
اگر وجود این حرز در چاه بی‌احترامی به اسماء متبرکه محسوب گردد، بیرون آوردن و آب کشیدن آن، هرچند خرج داشته باشد واجب است، و اگر بیرون آوردن آن ممکن نباشد، باید به آن دستشویی نروند تا یقین کنند از بین رفته است البته اگر به‌گونه‌ای باشد که رفتن به آن‌جا بی‌احترامی محسوب نشود مثلاً دستشویی به فاضلاب شهری متصل است و به‌قدری آب ریخته شده که حرز مذکور مقدار زیادی از آن دستشویی دور شده است، مانعی ندارد.

منبع: zanjani.net