چهارشنبه، 25 فروردين 1400

ناتوانی مأموم از همراهی با امام جماعت

پرسش :

شخصی به تشخیص پزشک، از سجدۀ طولانی منع شده و نمی‌تواند با امام در تمام سجده همراهی کند آیا می‌تواند قبل از امام سر از سجده بردارد؟ وی چگونه می‌تواند نماز جماعت بخواند؟

پاسخ :
اگر عمداً پیش از امام سر از رکوع یا سجود بر دارد، نمازش فرادا می‌شود و برای حل این مشکل می‌تواند کمی بعد از امام به سجده رود و همراه امام سر از سجده بردارد.

منبع: zanjani.net