چهارشنبه، 25 فروردين 1400

مطلع کردن رخت‌شویی از نجاست لباس

پرسش :

لباس شخصی نجس است و می‌خواهد آن را به رخت‌شویی بدهد تا شسته بشود. آیا واجب است نجاست لباس را اطلاع دهد؟

پاسخ :
اگر به‌طور متعارف، موجب نجاست غذای وی شود یا خلاف قرارداد (مثل قرارداد اجاره) باشد، لازم است به وی گفته شود. چنان‌که در فرض انجام دادن کار به‌صورت مجانی نیز اگر مطابق رضایت وی نباشد، باید به وی خبر داد.

منبع: zanjani.net