چهارشنبه، 25 فروردين 1400

خارج کردن غساله در تطهیر فرش نجس با آب قلیل

پرسش :

اگر قسمتی از فرش نجس شده باشد، وقتی‌که آب قلیل را به آن قسمت می‌ریزیم به دلیل بافت متراکم فرش، آب از طرف دیگر بیرون نمی‌زند، آیا آن قسمت پس از خشک شدن، هنوز هم نجس است؟

پاسخ :
در صورت تطهیر با آب قلیل، بنابر احتیاط باید پس از شستن غساله آن را بیرون کشید و خشک شدن کافی نیست. با تا زدن فرش و یا کمک گرفتن از ظرف، می‌توان غساله را هنگام تطهیر خارج کرد.

توجه شود اگر به ادرار نجس شده، خروج غساله در بار اول الزامی است.

منبع: zanjani.net