چهارشنبه، 25 فروردين 1400

فرق استحاله، انقلاب و استهلاک

پرسش :

فرق استحاله، انقلاب و استهلاک چیست و آیا از نظر حکم با یک‌دیگر تفاوت دارند؟

پاسخ :
استحاله آن است که جنس چیز نجس عوض شود، همانند این‌که چوب نجس بسوزد و خاکستر گردد.

انقلاب به خصوص تبدیل شراب به سرکه گفته می‌شود.

استهلاک نیز آن است که اجزای چیزی در چیز دیگر به‌صورتی پراکنده شود و از بین برود که حقیقت خود را از دست بدهد همانند مخلوط شدن اندکی خون در آب دهان.

منبع: zanjani.net