سه‌شنبه، 14 ارديبهشت 1400

استفاده از نوار بهداشتی به‌جای پنبه برای فهمیدن نوع استحاضه

پرسش :

زن مستحاضه‌ای برای استعلام (امتحان کردن برای فهمیدن نوع استحاضه) به‌جای پنبه از نوار بهداشتی استفاده کرده و اکنون شک دارد که استحاضۀ او از چه نوع بوده، و مدتی به این حال نماز خوانده است. وظیفۀ او چیست؟

پاسخ :
درصورتی‌که همانند پنبه داخل نشده یا اثر پنبه را در نفوذ پذیری نداشته و مطابق وظیفه احتیاطی نیز عمل نکرده باشد، باید نمازهایش را قضا کند.

منبع: zanjani.net