چهارشنبه، 15 ارديبهشت 1400

نماز میّت اشتباه و عدم امکان اعاده

پرسش :

اگر شخصی متوجّه شود که نماز میّت خوانده شده صحیح نبوده است ولی بنا به دلایلی -هم‌چون بی‌احترامی به میّت یا امام و نبودن موقعیت برای خواندن پنهانی نماز- قادر به خواندن مجدد نماز میّت نباشد؛ تکلیف چیست؟

پاسخ :
با توجه به این‌که جهر در قرائت شرط نیست می‌تواند با اکتفای به واجبات، نماز را دوباره بخواند. در هر صورت اگر بر میّت نماز صحیح خوانده نشود، باید بعد از دفن، بر قبر او قبل از این‌که بدنش متلاشی شود، نماز بخوانند.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net