چهارشنبه، 15 ارديبهشت 1400

تخریب قنات برای بیرون آوردن جنازه از آن

پرسش :

کارگرى در عمق سى مترى قناتى مشغول کار بوده است و براثر جریان ناگهانى آب قنات، غرق می‌شود. براى بیرون آوردن جسد وى باید قنات را کاملاً خراب کنیم، درصورتی‌که با خرابى قنات، ضرر زیادى به روستاییان این ناحیه مى‌رسد و تعمیر مجدد آن مخارج و وقت زیادى مى‌خواهد؛ آیا لازم است قنات را خراب کرده و جسد را بیرون آوریم؟

پاسخ :
باید جسد میّت خارج شود مگر این‌که خارج کردن میّت -هرچند به خاطر تحمل ضرر- مشقت زیادی داشته باشد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net