چهارشنبه، 15 ارديبهشت 1400

خواندن بیش از دو رکعت نماز وحشت توسط یک نفر

پرسش :

در برخی مناطق مرسوم است که مبلغی بابت خواندن چهل نماز وحشت (هشتاد رکعت) به شخصی می‌دهند که او خود یا با کمک دیگران آن را بجا آورد. آیا در فرض مذکور باید چهل نفر پیدا کند یا با پنج-شش نفر بجا آورد کافی است؟ اساساً آیا یک نفر می‌تواند بیش از دو رکعت نماز وحشت برای یک میّت بخواند؟

پاسخ :
فی حد نفسه خواندن چند نماز وحشت توسط یک نفر به‌قصد رجاء یا اهدای ثواب مانعی ندارد. ولی ظاهر استیجار در این‌گونه موارد این است که چهل نماز بوسیلۀ چهل نفر خوانده شود و هر نفر یک نماز بخواند، مگر این‌که خود مستأجر اذن داده باشد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net