چهارشنبه، 5 خرداد 1400

عدول نیّت از سجده شکر به سجدۀ سهو

پرسش :

کسی که سجدۀ سهو بر عهده دارد بعد از نماز طبق عادت به سجدۀ شکر می‌رود و در سجده ملتفت می‌شود که باید سجدۀ سهو بجا آورد. آیا می‌تواند نیّت خود را برگرداند و ذکر سجدۀ سهو را بگوید؟ اگر در حال رفتن به سجدۀ شکر یادش بیاید چطور؟

پاسخ :
بعد از رسیدن به سجده، عدول در نیّت کفایت نمی‌کند ولی قبل از رسیدن به حالت سجده می‌تواند نیّت خود را برگرداند.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net