چهارشنبه، 5 خرداد 1400

آگاهی نداشتن از تعداد نمازهای آیاتِ قضا شده

پرسش :

نمازهای آیات متعددی به سبب‌های مختلف بر من واجب شده که به علت کاهلی یا بی‌تفاوتی آنها را نخوانده‌ام؛ و مقدار دقیق آنها را نمی‌دانم، الآن چه تکلیفی دارم؟

پاسخ :
باید به مقداری که یقین دارید نماز آیات بر شما واجب شده، آنها را بجا آورید و اگر وجوب نماز آیات به جهت خسوف یا کسوف کلی بوده باید احتیاط کنید و برای قضای نماز آیات غسل کنید. البته اگر بخواهید آن نمازهای آیات را پشت سر هم بخوانید، یک غسل کافی است.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net