دوشنبه، 24 خرداد 1400

تکلیف نمازهای سابق، با ترک احتیاط در شب‌های مهتابی

پرسش :

از روی ناآگاهی از مسألۀ وقت نماز صبح، بعد از اذان رسانه -بدون آن‌که پانزده دقیقه صبر کنم- نماز خوانده‌ام وهمچنین در شب‌های مهتابی، احتیاط در خواندن نماز با ده دقیقه تاخیر را رعایت نکرده‌ام. آیا این نمازها را باید قضا کنم؟

پاسخ :
باید نمازهای مذکور را اعاده کنید مگر آن‌که اطمینان داشته باشید در بین نماز وقت داخل شده است.

منبع: zanjani.net