دوشنبه، 24 خرداد 1400

استفاده از دو قرائت مشهور در نماز

پرسش :

قرآن قرائات مختلفی دارد و به طور قطع یکی از این‌ها صحیح و مورد نزول از سوی خداوند می‌باشد، حال با عنایت به این‌که مخالفت قطعی شارع حرام است، اگر کسی در رکعت اوّل نمازش مالک یوم الدین را با الف و در رکعت دوم قرائت «ملک» (بدون الف) بخواند که هر دو صورت در قرائات سبعه آمده است، آیا نمازش باطل است؟

پاسخ :
از آنجا که خود شارع اجازه داده است که حمد یا سوره با هر یک از قرائت‌های سبعه ولو نزولش به این قرائت نباشد خوانده شود دیگر مخالفت پیش نمی‌آید.

​​​​​​​منبع: zanjani.net