دوشنبه، 24 خرداد 1400

دوران امر میان انجام سجدۀ عادی و رعایت استقبال

پرسش :

اگر کسی در اثنای نمازی که خوابیده می‌خواند، قادر بر سجدۀ عادی باشد لکن اگر بخواهد برای سجده بلند شود، استقبال را از دست می‌دهد، وظیفه‌اش چیست؟ آیا باید سجده را ایمایی انجام دهد یا این‌که سجده را عادی انجام دهد هرچند که استقبال رعایت نشود؟

پاسخ :
اگر انحراف او از جهت قبله کمتر از طرف راست و چپ باشد، مخیر است و در بیش از این مقدار، بنا بر احتیاط رعایت استقبال مقدم است.

​​​​​​​منبع: zanjani.net