جمعه، 28 خرداد 1400

دور انداختن اقلام و برگه های تبلیغاتی دارای اسماء متبرکه

پرسش :

آیا لازم است هنگام انتخابات، مأموران شهرداری پس از گردآوری برگه‌های تبلیغاتی آنها را به‌خاطر داشتن اسماء متبرکه یا آیات قرآن بررسی کنند؟ آیا می‌توانند آنها را به سطل زباله بیاندازند؟

پاسخ :
فحص و بررسی لازم نیست و تا زمانی که وجود اسماء جلاله یا آیات قرانی در آنها احراز نشود، انداختن آن در سطل زباله اشکال ندارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری