جمعه، 28 خرداد 1400

اعتبار گفته دیگران پیرامون تعداد رکعات نماز

پرسش :

اگر شخصی پس از پایان نماز به نمازگزار بگوید که نمازش را یک رکعت کم یا زیاد خوانده، تکلیف چیست؟ اگر به شک افتاده باید چه کند؟

پاسخ :
اگر از گفتۀ آن شخص اطمینان کند که یک رکعت کم یا زیاد خوانده است باید نمازش را دوباره بخواند ولی اگر گفتۀ او فقط ایجاد شک می‌کند در صورتی که صورت نماز به‌هم خورده به شکش اعتنا نکند ولی اگر صورت نماز هنوز به‌هم نخورده، چنان‌چه شکی است که موجب بطلان نماز می‌شود بنا بر صحت بگذارد و گرنه به وظیفۀ شاک عمل کند.

منبع: zanjani.net