شنبه، 29 خرداد 1400

انصراف از اقامت در یک محل

پرسش :

شخصی به امید این‌که چندین سال در جایی می‌ماند، آن‌جا را وطن خود قرار داده و نمازش را تمام خوانده است. وی پس از مدتی پشیمان شده و قصد برگشتن دارد. حال در مدت باقی‌مانده نمازهایش را چگونه بخواند؟ نسبت به نمازهای گذشته چه تکلیفی دارد؟

پاسخ :
نمازهایش را پس از عدول در قصد باید شکسته بخواند مگر آن‌که قصد اقامت ده روز کند. نمازهای گذشته صحیح است و نیازی به اعاده نیست.

​​​​​​​منبع: zanjani.net