شنبه، 29 خرداد 1400

وظیفه محکوم به حبس ابد در بازگشت به منزل خود

پرسش :

شخصی در غیر وطن خود، حبس ابد است و هر چند ماه یک‌بار، سه چهار روز به منزل می‌آید؛ نماز را در منزل خود باید چگونه بخواند؟

پاسخ :
ملاک این است که عرف او را از وطن خود منقطع و کنده‌شده تلقی می‌کند یا نه؛ مثلاً کسی که هفتاد سال در وطن خود زندگی کرده و اواخر عمر وی است، به این مقدار هم از وطن کنده نمی‌شود ولی شخص جوان که حبس ابد شده، ممکن است در مدت کمی که زندان باشد، با این وضعیت عرفاً از آنجا کنده‌شده حساب شود، که در این صورت نمازش شکسته است.

​​​​​​​منبع: zanjani.net