شنبه، 29 خرداد 1400

کثیر السفر شدن با سفر به کمتر از مسافت شرعی

پرسش :

اگر محل دانشگاه نسبت به روستای دانشجو کمتر از چهار فرسخ باشد، ولی مرکز دوم دانشگاه (مثلاً کارگاه دانشگاه) بیشتر از مسافت شرعی است و دانشجو در ماه یکی دو بار به آن‌جا می‌رود، حکم نماز و روزه‌اش چیست؟

پاسخ :
اگر عرفاً در سفر به مرکز اول، کثیر السفر محسوب می‌شود، در سفر به محل دوم بنا بر احتیاط نماز را هم شکسته و هم تمام بخواند. ولی اگر عرفاً کثیر السفر محسوب نمی‌شود در سفر به محل دوم نماز شکسته است.

​​​​​​​منبع: zanjani.net