شنبه، 29 خرداد 1400

نماز مسافر در محل کار و مأموریت

پرسش :

این‌جانب در طرح اقماری فلات قاره مشغول به کار هستم. دو هفته در منطقۀ عملیاتی و دو هفته در وطن خود می‌باشم وظیفۀ من در مورد نماز و روزه در این منطقه و در حال مأموریت و رفت و آمدها چگونه است؟

پاسخ :
اگر به مقداری مأموریت می‌روید که کثیر السفر شمرده می‌شوید، به گونه‌ای که سفر شما بیشتر از متعارف مردم گردید، در همۀ سفرها -به غیر از سفر اوّل پس از اقامت ده روز در وطن یا با قصد اقامت ده روز در غیر وطن- نماز تمام و روزه صحیح است، در این مسأله فرقی بین سفرهای شغلی و غیر آن نیست. در هر صورت اگر منطقۀ عملیاتی عرفاً یک محل محسوب شود و شما به مدت حداقل چهار-پنج سال، سالی شش ماه در آن‌جا باشید، محل مذکور در حکم وطن شماست.

​​​​​​​منبع: zanjani.net