شنبه، 29 خرداد 1400

تکلیف مسافر نسبت به نماز عشا در صورت بازگشت بعد از نیمه‌ شب

پرسش :

مسافری پس از نصف شب به وطن برگشته و نماز مغرب و عشا را نخوانده، آیا باید نماز عشا را به صورت تمام بخواند و یا شکسته و به چه نیت؟

پاسخ :
اگر بدون عذر نماز نخوانده، باید نمازش را شکسته و به نیّت قضا بخواند اما اگر به واسطۀ عذری مثل خواب یا فراموشی نخوانده، نمازش را تمام و به نیّت ادا بخواند و در این فرض، احتیاط مستحب آن است که یک نماز شکسته به نیّت قضا بخواند.

​​​​​​​منبع: zanjani.net