شنبه، 29 خرداد 1400

نماز قضاهای فوت شده در حال کفر

پرسش :

کافری که مسلمان شده، آیا لازم است نمازهایی را که در حال کفر نخوانده قضا کند؟ اگر در اثنای وقت نماز مسلمان شود؛ چطور؟

پاسخ :
نمازهای حال کفر قضا ندارد. اگر در اثنای وقت نماز -ولو یک رکعت مانده به آخر وقت- مسلمان شود، نسبت به انجام آن نماز تکلیف دارد و چنان‌چه نخواند، باید آن را قضا کند. البته عبادات مرتد در حال ارتدادش باید قضا شود.

​​​​​​​منبع: zanjani.net