شنبه، 29 خرداد 1400

حکم عمل بر خلاف فتوای مرجع تقلید در نماز

پرسش :

اگر شخصی در مسایلی همچون قصر و اتمام بر خلاف فتوای مرجعش عمل کند وظیفه‌اش چیست؟

پاسخ :
باید نمازهایش را قضا کند مگر در سه صورت:

1. کسی که ده روز در جایی می‌ماند و به جهت ندانستن مسأله، نمازش را قصر خوانده است.

2. کسی که اصل مسألۀ شکسته خواندن نماز را نداند و نمازش را تمام خوانده است.

3. کسی که اصل مسأله را می‌دانسته ولی به خاطر جهل به خصوصیات حکم مسأله یا جهل یا غفلت از موضوع، نماز را تمام خوانده در صورتی که پس از وقت نماز، مسأله را بفهمد.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net